KUSTOS-hallen indviet – Københavns Universitet

UNI HOSPITAL > Nyheder > Nyheder 2016 > KUSTOS-hallen indviet

27. april 2016

KUSTOS-hallen indviet

Indvielsen af den nye ridehal fandt sted 26. april kl 13 i styrtende regnvejr.

Det kedelig vejr understregede på bedste vis, hvor dejligt det bliver fremover at kunne arbejde indendørs med heste der bevæger sig, hvad enten det drejer sig om undervisning, patienter eller som led i forskningsprojekter.

Institutleder Hans Henrik Dietz bød velkommen, hvorefter der var taler med tillykke med den nye hal fra dekan Ulla Wewer, SUND, direktør Jesper Olesen, KU, borgmester Michael Ziegler, Høje Taastrup, hospitalschef Susanne Nautrup Olsen og formanden for KUSTOS Charlotte Knuth.

Herefter blev snoren klippet til ridebanen af dyrlægestuderende Zenta Vinther, der havde vundet lodtrækningen blandt de studerende om den ære.

Fremtidens undervisning i ridehallen blev illustreret af lektor Julie Fjeldborg og professor Rikke Buhl, der på undervisningshesten "Tougher Than the Rest" viste dynamisk endoskopi og arbejds-EKG. Herefter hurra-råb og reception med kage og champagne i det nye bevægelaboratorium.

Allerede få timer efter var første patient til undersøgelse i hallen, som vi glæder os til at vise frem for vores praktiserende dyrlægekolleger på torsdag og for alle som kommer til Åbent hus på lørdag, den 30. april.

Susanne Nautrup Olsen
Klinikchef